Tratament 3TO Spange


Procedura 3TO Spange este alternativa interventiei chirurgicale in tratarea unghiei incarnate. In urma operatiilor unghiale datorita lezarii radacinii unghiei  exista probabilitatea ca unghia sa creasca si mai deformata , odata cu cresterea ei aducand fragmente de unghie , independente,  care pot sa fie extrem de dureroase.

                            

 Prin aceasta metoda operatiile pot fi evitate .  

Tratamentul cu o proteza din sarme este o metoda noua in Romania ,  in corectarea tuturor formelor de unghii incarnate sau deformate . Sarmulitele Spange sunt confectionate dintr-un metal flexibil, compatibil cu tesutul.

Din pacate inca , persoanele care sufera de unghie incarnata apeleaza la operatii chirurgicale extrem de dureroase prin reducerea patului unghial sau prin inlaturarea completa a unghiei . Acestea se efectueaza sub anestezie locala.
 Recuperarea impune anumite restrictii. Unghiile care se regenereaza devin mai inguste dar rata de recidiva dupa aceasta interventie este destul de mare.

Sarmulitele se personalizeaza dupa fiecare format de unghie si se pot utiliza rapid si fara durere, fara anestezie . Procedura dureaza cateva minute si nu restrictioneaza activitatile zilnice , sportive.

Proteza este compusa din 3 parti de sarme , se ataseaza individual la fiecare persoana chiar daca exista o inflamatie sau o hipergranulatie in jurul unghiei.

Pana in prezent, sistemul a avut succes la aproximativ 300.000 de cazuri eliminand durerea cauzata de operatii.

In Germania, sistemul este folosit si de medici acestea renuntand la operatiile de scoatere a unghiilor. Prin vindecarea completa si multumirea  bolnavului, tehnicianul isi castiga urmatorii pacienti.

6 comentarii:

 1. Aceasta metoda o poate face numai medicul sau o poate face pacientul sigur.eu am avut unghie incarnata,dar mi-a crescut unghia deformata si e mai groasa

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna Ziua, Metoda Spange se face doar de catre medici sau tehnicieni Atestati. Interventiile chirurgicale nu fac altceva decat sa ofere o crestere necontrolabila a unghiei, dupa aproximativ 6 luni de la interventie , unghia v-a creste din nou in carne . Sanatate si numai bine.

  RăspundețiȘtergere
 3. Niste preturi? si cat timp dureaza tot procesul?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Durata depinde de mai multi factori: de gradul de deformare al unghiei depinde in ce faza de inflamatie este unghia, intre 3-6 luni, uneori mai mult . Contactati-ma pe adresa de e-mail pentru mai multe detalii. ella.spange@yahoo.com

   Ștergere
 4. Buna Ziua,
  Exista centre de tratament si in alte judete, spre exemplu in Arges sau imprejurimi?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna, aici veti gasi o lista cu Tehnicienii autorizati in metoda 3TO Spange in Romania
   http://unghii-incarnate.ro/contact-co-mara.php

   Ștergere