Marturiile pacientilor

Cabinet Pediall ''Tratamentul unghiilor incarnate prin metoda germana 3TO Spange''
De-a lungul celor 6 ani de activitate pe piata din Cluj-Napoca, satisfactia pacientilor nostri a reprezentat principala carte de vizita pentru  reusita acestui tratament fara operatie a unghiilor incarnate . 
Pacientii reprezinta motorul intregii noastre activitati si motivatia de a merge mai departe , precum si incurajarea altor persoane care sufera de aceasta afectiune sa opteze pentru aceasta tehnica (alternativa operatiilor chirurgicale)
Părerea dumneavoastră contează!
 Dacă vă numarați printre cei care ne-au trecut pragul și vreți să împărtășiți experiența pe care ați avut-o în acest tratament , vă invităm să ne scrieți impresiile dumneavoastră:

24 de comentarii:

 1. Monica, ma numesc.Acest tratament este miraculos si chiar functioneaza.Copilul meu a avut unghiile mari de la ambele picioare incarnate...chiar daca la inceput am fost sceptica fiindca tratamentul a durat ceva vreme dar a functionat...dupa 8 operatii la chirurgie, dupa unghie smulsa, acest tratament a vindecat si a salvat degetele baiatului meu de 16 anu...Vi-l recomand cu incredere!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc pentru recomandare Monica ! Va doresc sanatate si numai bine !

   Ștergere
 2. Într-adevăr, tratamentul dă rezultate, și fără dureri, fără complicații, în cca. 6 luni. Mulțumim încă o dată!

  RăspundețiȘtergere
 3. Cu drag. Multumesc si eu . Sa auzim numai de bine ! Sanatate.

  RăspundețiȘtergere
 4. Este cel mai bun tratament pentru unghia incarnata existent pe piata cu rezultate foarte bune si fara dureri.Multumim ca existati

  RăspundețiȘtergere
 5. Cel mai bun tratament posibil de pe piata. Sigur si nedureros. Multumim frumos inca o data :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna seara. Multumesc pentru apreciere. Sanatate si numai bine ! :)

   Ștergere
  2. Buna seara. Multumesc pentru apreciere. Sanatate si numai bine ! :)

   Ștergere
 6. Este o metoda sigura fără ca sa ajungeți la operație. Mulțumesc mult Ella. Lavinia C ;-)

  RăspundețiȘtergere
 7. Mulțumesc este un metodă foarte buna pt tratarea unghiei incarnate.mulțumesc elei pt tot ce a făcut pt mine și unghia mea.te pup și vil recomand este singurul tratament pe care îl faci îți trece și nu îți mai crește unghia in carne ca după operație îți mulțumesc încă o dată ela pt tot.

  RăspundețiȘtergere
 8. Am avut unghie incarnata si am fost operata la chirurgie de doua ori dar fara rezultate....cand am aflat de tratamentul 3 to spange m-am programat si am urmat tratamentul si de atunci nu mai am probleme....recomand acest tratament.rezultatele se vad imediat

  RăspundețiȘtergere
 9. Am avut unghie incarnata si am fost operata la chirurgie de doua ori dar fara rezultate....cand am aflat de tratamentul 3 to spange m-am programat si am urmat tratamentul si de atunci nu mai am probleme....recomand acest tratament.rezultatele se vad imediat

  RăspundețiȘtergere
 10. Cu ajutorul tratamentului 3To spange am reuşit să scap de unghia încarnată mulțumesc ella recomand cu încredere acest tratament care ma ajutat foarte mult mulțumesc

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc ca ai ales sa scri cateva cuvinte . Iti doresc sanatate si numai bine !

   Ștergere
 11. Având o unghie încarnată, am beneficiat și eu de tratamentul clasic, extrem de dureros, aplicat de obicei acestei probleme. Evident, nu a dat niciun rezultat, problema a revenit, așa cum s-a întâmplat multora. Căutând soluții mai prietenoase, am ajuns la varianta 3To Spange. A durat ceva timp, am avut inițial unele dubii cu privire la eficiența lui, dar a meritat și, în final, am scăpat definitiv de problemă, fără operații, dureri, bani aruncați pe geam șamd. Recomand oricui suferă de unghie incarnata acest tratament - cu răbdare, unghia se vindecă natural și nu mai revine.

  RăspundețiȘtergere
 12. După sarcina, m-am ales cu unghii încarnate la ambele degete de la picioare. Fiindcă nu voiam operație, am încercat o lună de zile un tratament conservator, cu aplicare locală de fenol, Betadina si antibiotic, tratament prescris de un medic dermatolog. După o lună în care lucrurile s-au înrăutățit si nu ma puteam deplasa încălțată decât cu dureri mari, în disperare de cauza eram pe punctul de a accepta operația. Cineva mi-a dat nr Ellei. După prima întâlnire cu ea, am plecat din cabinet fără pic de durere si mi-am întâmpinat soțul alergând! Deci da, Ella are mâini de aur si am toată încrederea că va rezolva definitiv problema. Recomand, recomand, recomand!

  RăspundețiȘtergere
 13. Hmmm...
  Ce pot spune ...am venit la cabinet într-un picior de durere cu unghiile încărcate și am plecat fericita fără durere. Deci cu încredere și lăsați operațiile chirurgicale ca unghia se vindeca singura cu puțin ajutor din partea Ellei.doamne ajuta și sa ai grija de mâinile tale de aur Ella.

  RăspundețiȘtergere
 14. “Ella mâini de aur”! Deși la început nu am fost foarte încrezătoare in aceasta metoda datorită chinurilor suportate cu incarnarea, apoi intervențiile chirurgicale cu rezultate dezastruoase, s-a dovedit a fi salvarea mea. Recomand cu mare drag tehnicianul cât și omul Ella Pațiu! Unghiile se vindeca fără operații! Ella ma bucur ca te-am întâlnit și te voi recomanda cu drag!

  RăspundețiȘtergere