5 august 2012

Tratament Podofix


Podofix Activ Spange

Este alternativa 3TOSPANGE, aplicandu-se unghiilor subţiri si moi, copiilor si preventiv pana cand se poate aplica 3TO Spange.

Fixarea pieselor se aplica usor si in cazul inflamatiilor.Firele componente sunt invelite cu un strat siliconat care se lipesc pe unghie cu ajutorul unui adeziv, luand forma unghiei ….dupa lipire, montura se activeaza prin rasucirea buclei din metal (incorporate), ridicand marginile unghiei din tesutul adiacent. Unghiile incarnate sau deformate se vor indrepta. “mini Podofix” este varianta noua si se poate utiliza copiilor foarte mici.

3 comentarii:

 1. Podofix-ul se poate aplica si copiilor foarte mici incepand inca de la varsta de 9-10 luni .
  Sfat!
  Taiati unghiile copiilor in linie cat mai dreapta, sa nu le taiati in carne , lasati sa iasa colturile afara fara sa le scoateti dvs. In cazul unei inflamatii , nu sapati sub unghie sau pe langa unghie . Cereti ajutorul unui specialist .
  Cauzele principale incarnarii unghiilor la copii foarte mici este mostenirea genetica (o hipercurbura), ciorapi care strang .Desi unghiile lor sunt subtiri , pot sa fie foarte taioase si irita pielea din jurul unghiei care este moale si foarte sensibila si fragila.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna ziua ,am si eu o fetita de 12 ani care are o unghie incarnata am incercat cu tratamente pe care l-am primit de la medic dar in zadar ,va rog frumos sa-mi da-ti o adresa sau un nr de telefon unde anume pot sa urmez metoda Prodifix.Multumesc
   novatelbuzau@gmailcom

   Ștergere
 2. Buna seara,Din pacate nu cunosc tehnicieni in jud Buzau sau aproape de dvs.
  Eu sunt tehnician in Cluj-Napoca . La fetita dvs se poate aplica chiar si metoda 3To Spange , depinde in ce faza este unghia ei acum.pentru mai multe detalii sunati la tel.0745497306 sau scrieti-mi pe adresa de e-mail ella.spange@yahoo.com . Multa sanatate si numai bine .

  RăspundețiȘtergere