25 mai 2011

3TO Spange-solutii si tratament“Procedura 3TO Spange este alternativa interventiei chirurgicale in tratarea unghiei incarnate”.


Din pacate , persoanele care sufera de unghie incarnata apeleaza la operatii chirurgicale extrem de dureroase prin reducerea patului unghial sau prin inlaturarea completa a unghiei .
Acestea se efectueaza sub anestezie locala.
Recuperarea impune anumite restrictii. Unghiile care se regenereaza devin mai inguste dar rata de recidiva dupa aceasta interventie este destul de mare.


3TO Spange care este o solutie de succes si de durata in corectarea unghiei incarnate prin aplicarea pe unghie a unor fire subtiri de metal (similare aparatului dentar) care corecteaza directia de cresterea a unghiei. Ajuta unghiile deformate sau incarnate sa creasca normal.
Prin aceasta metoda operatiile pot fi evitate .

Sarmulitele se personalizeaza dupa fiecare format de unghie si se pot utiliza rapid si fara durere, fara anestezie Procedura dureaza cateva minute si nu restrictioneaza activitatile zilnice , sportive..

Tratamentul cu o proteza din sarme este o metoda noua in corectarea tuturor formelor de unghii incarnate sau deformate .Sarmulitele Spange sunt confectionate dintr-un metal flexibil, compatibil cu tesutul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu